Benvinguts al meu bloc !Una història és captar la màgia del moment.

Hi ha un moment, tot mirant pel visor de la càmara, que et pots evadir de la rutina diaria i integrar-te amb l ' entorn.
Son aquests moments els que m'agradaria saber comunicar en les meves fotografies. Moments que la vida t'ofereix i no se't poden escapar.

Per mi una fotografia no és mai la representació de la realitat, sino l'abstracció, la interpretació d'un fragment d'aquesta realitat i d'un moment per part del seu autor

Si entenem l'art com un lleguatge i una manera d'expesar-se, per mi és important que en qualsevol imatge es pugui veure la petjada del seu autor així com intuïr la seva ànima en les seves creacions.
 
Més  que  la  perfecció  o  una  preparació  exhaustiva  amb  antel.lació  de  les  imatges  busco  poder transmetre através d'elles un moment, una emoció, un missatge, una estètica o alguna cosa diferent per aconseguir comunicar i fer vibrar a la persona que les esta veien.

El bloc, de moment, està estructurat en dues pàgines. Una primera de benvinguda i una pàgina principal on aniré penjant diferents missatges amb temàtiques com noticies, articles sobre la història de la fotografia, exposicions, tècniques fotografiques,  fotografies meves....

Desitjo us agradi el bloc i espero la vostra participació amb els vostres comentaris, consells o suggeriments.
 
Gràcies i benvinguts.

Pili Collell i Prat
Vic,  setembre 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada