dimecres, 10 de novembre del 2010

Marta Pich mostra a Manresa les fotografies que recullen la seva mirada a l´escena musical

El Cafè del Canonge mostra una exposició que ja es va poder veure a Madrid i que s'ha ampliat amb artistes catalans i bagencs
Marta Pich, fotògrafa de Rajadell i col·laboradora de Regió7, ja va presenta aquest estiu a Madrid una selecció de trenta imatges realitzades en concerts arreu de l'estat que formen l'exposició "Música per mirar". Ara la mostra es pot veure a Manresa. La seva particular mirada als concerts d'Alejandro Sanz, Amaral, Miguel Bosé, Marlango, Rosario i Los Secretos, entre molts d'altres, es pot veure al Cafè del Canonge (passatge de Canonge Montanyà, 2) de la capital del Bages. En aquesta ocasió, Pich ha ampliat la col·lecció de fotografies amb artistes catalans, i especialment bagencs, com Gossos, Lax'n'Busto, Pep Sala i Miquel Abras.
La fotoperiodista assenyala que "la gràcia" és que la trentena d'imatges de concerts realitzades entre els anys 2003 i 2010 "es pot anar enriquint i adaptant al lloc on va" l'exposició. L' exposició es podrà veure fins al 22 de desembre. Després, l'exposició encara tindrà recorregut i, de moment, la fotògrafa ja ha lligat portar-la l'any vinent a Mataró. Llavors potser ja tindrà més fotografies per afegir-hi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada