dimarts, 29 de març de 2011

El divendres 8 d’abril al Canal 33 s’estrena “Fotografies”

Com ja vam anunciar fa uns quants mesos, en aquest mateix bloc, Televisió de Catalunya inclou en la seva programació un nou espai dedicat a la fotografia, titulat "Fotografies". Ara ja sabem que s' estrenerà el proper divendres 8 d’abril a 3/4 de 10 del vespre i pel Canal 33 (com ja ens havien dit).

El programa, constarà de 13 capítols dedicats cada un d´ells a 13 camps diferents de la fotografia: el retrat, la publicitat, el fotoperiodisme, la fotografia de moda, la d’esports, la de natura, el paissatge, etc. Tots conduïts per l’Antoni Tortajada amb la col·laboració de fotògrafs reconeguts del nostre país: Oriol Alamany, Iñaki Relanzón, Jordi Cotrina, Josep Maria Roca, Miquel Arnal, Judith Vizcarra, Lorena Ros i la Lola Montserrat.

El primer programa estarà dedicat a fotografia de paissatge amb el conegut fotògraf Oriol Alamany.

Així que, tots els aficionats a la fototografia estem d enhorabona i esperant a posar el Canal 33 per veure "Fotografies".

3 comentaris:

 1. Será questió de veurel,sembla ben interesant la proposta, gràcies Pili!!!

  ResponElimina
 2. La meva intenció es grabar els capítols, perque amb una durada de només 25 minuts, imagino que seran densos i caldrà llegir entre línies i repassar les diferents tècniques de cada participant vàries vegades.

  Per cert que també m'inquieta saber en quin idioma respondrà a en Toni Tortajada un dels participants, l'O. Alamany, qui en el seu blog, respon en anglès les preguntes en anglès, en castellà les fetes en castellà pero no en català les fetes en català, sino en castellà.

  En el seu blog http://blog.alamany.com/2009/10/canon-eos-7d-5d-mkii-and-1ds-mkii-image.html comenta perquè no respon mai en llengua catalana.

  Salutacions i a menjar-nos les ungles fins el 8 d'abril !

  ResponElimina
 3. Se’ns dubte que serem molts els fotògrafs tant afeccionats com professionals que agrairem a TV3 la posada en escena d’aquest tan esperat programa. L’era digital en fotografia podem dir que ha complert els 10 anys i ha desbancat ja totalment a l’era analògica, on tant sols podem arxivar-la “for ever and ever” en el nostre disc dur.
  Pere Magrià, Bescanó (Gironès)

  ResponElimina