divendres, 18 de febrer del 2011

V Exposició Instants de Natura

L'exposició "V Instants de Natura" és una selecció de les obres presentades en aquesta edició del concurs de fotografia de natura que organitza conjuntament l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) i Unnim Obra Social, per tal de fomentar el coneixement de la riquesa natural dels Països Catalans.

Entre les 61 fotografies exposades destaquen la guanyadora del concurs i les cinc premiades en les diferents categories: natura amenaçada/natura protegida, fauna, flora, natura inanimada i la categoria juvenil.

Podeu fer un cop d'ull a les fotografies en l'enllaç adjunt o fent clik al títol d' aquest article.

http://www.adenc.cat/sites/default/files/docsadjunts/plafons%20web%20modificats.pdf

Del conjunt d'obres rebudes, el jurat d'aquest concurs en van seleccionar un total de 61 fotografies i estan enmarcades (cada quadre té unes dimensions de 44 x 54 cm) i s'ofereix a aquelles institucions i entitats que desitjin exposar-la. De manera complementària s'ofereix la possibilitat d'acompanyar l'exposició amb una xerrada-passi de diapositives a càrrec de Francesc Muntada, fotògraf professional de reconegut prestigi.

Properes exposicions

- Fins a 19/09 - Espai Natura Unnim (Sabadell)

L'exposició es pot visitar tots els diumenges de juliol, agost i els de setembre fins al 19 a l'Espai Natura Unnim (masia de Can Deu: http://www.obrasocialcaixasabadell.org/encs/ca/ ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada